RDM Campus  >  Bedrijven
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Bedrijven


RDM Campus is een unieke vestigingslocatie waar zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven nieuwe producten sneller marktrijp kunnen maken. Innovation Dock biedt letterlijk én figuurlijk ruimte voor innovatie. In een open omgeving kan op flexibele basis, voor de duur van de productontwikkeling, een kavel worden gehuurd waar prototypes en producten kunnen worden ontwikkeld, getest en gedemonstreerd.Het middelpunt van RDM Campus is de voormalige machinehal Innovation Dock, een monumentale industriële hal met een oppervlakte van ca. 23.000m² en een hoogte van minimaal 12 en maximaal 20 meter. Het Innovation Dock bestaat uit twee delen: een scholendeel, waar het Albeda College en Hogeschool Rotterdam hun lokalen en werkruimtes hebben, en een bedrijvendeel. Daar is ruim 11.500m² beschikbaar voor kleinschalige en innovatieve technische bedrijven die actief zijn op de markten bouw, mobiliteit, productontwerp, maritiem en maintenance. Bekijk hier een virtuele rondleiding.Meer informatie

Pagina delen:
Op RDM Campus werken techniekonderwijs, kenniscentra en bedrijven samen aan duurzame innovaties die nodig zijn voor de Rotterdamse economie. In innovatieteams en communities of practice pakken studenten, docenten, lectoren en ondernemers gezamenlijk concrete praktijkvragen aan op het gebied van maritiem, procestechnologie, energie, logistiek, mobiliteit, bouw en making. De beroepsbeoefenaren en ondernemers van de toekomst worden zo midden in de praktijk opgeleid. RDM Campus is een samenwerking tussen het Albeda College, Hogeschool Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam. Hun ambitie is om van RDM Campus hét innovatiecentrum voor de maakindustrie van Rotterdam te maken.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2014 RDM Campus ColofonDisclaimerSitemap