RDM Campus  >  Kenniscentrum
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Kenniscentrum


Kenniscentrum RDM verbindt met praktijkgericht onderzoek het onderwijs van Hogeschool Rotterdam aan havenstad Rotterdam. Het kenniscentrum is gericht op vernieuwing van opleidingen, zowel op inhoud (up-to-date) als op onderzoeksvaardigheden (up-to-standard), kennisontwikkeling en bijdragen aan innovatievermogen van de praktijk.

De focus ligt daarbij op de techniekopleidingen. Met kennisontwikkelingen dragen wij bij aan beter opgeleide professionals en aan innovatie van bedrijven en organisaties in stad en haven. We zijn gehuisvest op RDM Campus: het kloppende hart van samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en praktijk. 

Het Kenniscentrum RDM is op 1 januari 2014 ontstaan uit een samenvoeging van Kenniscentrum Sustainable Solutions en Kenniscentrum Mainport Innovation. 

Bezoek voor meer informatie de website van Kenniscentrum RDM.
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten op RDM Campus.
Op RDM Campus werken techniekonderwijs, kenniscentra en bedrijven samen aan duurzame innovaties die nodig zijn voor de Rotterdamse economie. In innovatieteams en communities of practice pakken studenten, docenten, lectoren en ondernemers gezamenlijk concrete praktijkvragen aan op het gebied van maritiem, procestechnologie, energie, logistiek, mobiliteit, bouw en making. De beroepsbeoefenaren en ondernemers van de toekomst worden zo midden in de praktijk opgeleid. RDM Campus is een samenwerking tussen het Albeda College, Hogeschool Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam. Hun ambitie is om van RDM Campus hét innovatiecentrum voor de maakindustrie van Rotterdam te maken.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2014 RDM Campus ColofonDisclaimerSitemap