RDM Campus  >  RDM Campus   >  Nieuws
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Nieuws

Er zijn geen nieuwsitems gevonden!
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten op RDM Campus.

Reflectie in ons nieuwe waterlab http://t.co/RDALH21mIdreply ·retweet ·favorite

RDM Campus op twitter
Op RDM Campus werken techniekonderwijs, kenniscentra en bedrijven samen aan duurzame innovaties die nodig zijn voor de Rotterdamse economie. In innovatieteams en communities of practice pakken studenten, docenten, lectoren en ondernemers gezamenlijk concrete praktijkvragen aan op het gebied van maritiem, procestechnologie, energie, logistiek, mobiliteit, bouw en making. De beroepsbeoefenaren en ondernemers van de toekomst worden zo midden in de praktijk opgeleid. RDM Campus is een samenwerking tussen het Albeda College, Hogeschool Rotterdam en het Havenbedrijf Rotterdam. Hun ambitie is om van RDM Campus hét innovatiecentrum voor de maakindustrie van Rotterdam te maken.
Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede gefinancierd met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Commissie.
© Copyright 2015 RDM Campus ColofonDisclaimerSitemap